Οι Υπηρεσίες μας

Στον παρών ιστότοπο θα βρείτε προπονητικές υπηρεσίες με ή χωρίς (εξ αποστάσεως) φυσική παρουσία γυμναστή με στόχο την απόλυτη εξατομίκευση και την αναγνώριση των πραγματικών σας αναγκών, ώστε να σας παρέχουμε ''στα μέτρα'' σας, προπονητικά προγράμματα και μεθοδους βελτίωσης της προπόνησής σας, με σκοπό την μεγιστοποίηση της απόδοσής σας.
st

Οι κύριες προπονητικές υπηρεσίες είναι οι εξής:

  • Προπονητικές Υπηρεσίες Δρομέων (Ερασιτεχνών & Επαγγελματιών)
  • Προπονητικές Υπηρεσίες Ποδηλατών (Ερασιτεχνών & Επαγγελματιών)
  • Προπονητικές Υπηρεσίες Τριαθλητών

Σκοπός μας είναι να σας καθοθηγήσουμε με μεθοδικότητα ασφάλεια και σεβασμό προς την αθλητική επιστήμη, στην επίτευξη του στόχου σας είτε αυτός είναι η επίδοση και ένα ατομικό ρεκόρ είτε η βελτίωση της ποιότητας ζωής σας, σύμφωνα πάντα με τους νόμους της προπονητικής. Ακολουθούμε πιστά και συνδυάζουμε τις επιστήμες της άσκησης,ώστε να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. 

Μην ξεχνάτε ότι ο χρόνος που θα αφιερώνετε στην προπόνηση θα πρέπει να σας βελτιώνει και όχι να σας ζημιώνει. Η πρόπόνηση θα πρέπει να είναι ποιοτική και όχι ποσοτική, κάθε προπονητική μονάδα να έχει σκοπό, στόχο και να σε οδηγεί ένα βήμα παραπέρα. Κάθε ώρα προπόνησης να είναι ύψιστης σημασίας και όχι μια τυχαία τοποθέτηση στο πρόγραμμα, και τέλος η κάθε προπονητική μονάδα να συνδέετε άρρηκτα με την επόμενη, καθώς έτσι δομείτε ο σωστός προπονητικός προγραμματισμός. Η προπόνηση είναι απόλαυση και όχι καταπόνηση!

Πιστεύουμε ότι ο κάθε άνθρωπός είναι ξεχωριστός, με τις δικές του ανάγκες και φιλοδοξίες και ωφείλει να αναζητεί τα ποιοτικότερα μέσα για την πραγματοποίηση των στόχων του και κυρίως της διατήρησης της υγείας του!

 

 


Με εκτίμηση,
Άρης Γ. Μύρκος
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Τ.Ε.Φ.Α.Α., (Δ.Π.Θ.)
M.Sc. Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης - Φυσιολογία της άσκησης, (Δ.Π.Θ.)
Yπυψήφιος Διδάκτωρ (Α.Π.Θ.)
 

*Για περαιτέρω διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 

 

 

  OK υπενθύμιση κωδικού μέλους
  OK
OK