45 αθλητές του sciencetraining στον ΑΜΑ 2019

Με τη βαθύτατη ευθύνη που μας γεμίζει η εμπιστοσύνη σας, για τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, σας ενημερωνουμε ότι το sciencetraining.gr θα έχει στην μαραθώνια απόσταση στις 10/11/2019, 45 αθλητές. $5 ανθρώπους που μας επίλεξαν για να τους καθοδηγήσουμε σε ένα δύσκολο αλλά μαγικό ταξίδι... 45 άνθρωποι όλων των ηλικιών, των επιπέδων και των αναγκών. 45 άνθρωποι που επικοινωνούσαμε, αλληλεπιδρούσαμε, απογητευτήκαμε, ενθουσιαστήκαμε και τώρα φτάνουμε υγιής στην αφετηρία του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών.
AMA 2019

Με το παρών, θέλω να σας ευχαριστήσω έναν - έναν ξεχωριστά γιατί δεν είναι εύκολο να εμπιστεύεσαι οπουδήποτε τον δρομικό αγώνα της χρονιάς. Σαν sciencetraining.gr και σαν Άρης Μύρκος που ανέλαβα την προετοιμασία σας όλο αυτό το διάστημα σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. 

Κάποιοι από εσάς, οι περισσότεροι, όπως δείχνει η ιστορία τα τελευταία 7 χρόνια θα πετύχετε τους στόχους σας και θα κάνετε ατομικό ρεκόρ. 

Κάποιοι από εσάς θα πετύχετε τον στόχο σας που είναι ο τερματισμός για πρώτη φορά. 

Κάποιοι ίσως όχι....

Όλοι όμως είστε και θα είστε ακόμα και μετά το πέρας του αγώνα, ακόμα και αν η προπονητική μας συνεργασία λήξει, αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του sciencetraining.gr. 

Αυτό που προσωπικά θέλω να σας εγγυηθώ είναι ότι εκτιμώ και σέβομαι την προσπάθεια σας. Σας προπόνησα τον καθένα ξεχωριστά και προσπάθησα να είμαι όσο πιο κοντά σας γινεται. 

Να θυμάστε, στην αφετηρία, το πρωί της Κυριακής, ότι έχετε παλέψει να βρίσκεστε εκεί και προπονηθήκατε ο καθένας με τον ελεύθερο χρόνο του όσο καλύτερα γινόταν. 

Η επιτυχία είναι σχεδόν δεδομένη.... 

Απομένουν τα τελευταία 42.195 μέτρα μέχρι να αντικρύσετε την γραμμή του τερματισμού... 

Θα σας περιμένω εκεί, για 6η συνεχόμενη χρονιά! 

 

Ευχαριστώ θερμά, 

Ο προπονητής σας

Άρης Μύρκος

  OK υπενθύμιση κωδικού μέλους
  OK
OK