Ποιοί Είμαστε

Καλώς ήρθατε στο Sciencetraining.gr Στον ιστότοπο θα βρείτε εξειδικευμένες - εξατομικευμένες προπονητικές υπηρεσίες, για τον καλύτερο καταρτισμό και την μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα του προπονητικού σας προγράμματος. Σχεδιασμένο αποκλειστικά στα ''μέτρα'' σας, με σκοπό την μεγιστοποίηση της αθλητικής σας απόδοσης και τη σίγουρη επίτευξη των στόχων σας, είτε είστε ερασιτέχνης και νέος αθλούμενος, είτε επαγγελματίας αθλητής.
st1

Ενημερωθείτε για τις προπονητικές μας υπηρεσίες, τα εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης τα οποία καταρτίζονται μετά από επικοινωνία και εργομετρικές εξετάσεις ώστε να αντιστοιχούν ακριβώς στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες σας. Πλήρης προπονητική καθοδήγηση - παρακολούθηση των προπονήσεων και των αλλαγών στην απόδοσή σας για να είστε σίγουροι ότι προπονείστε στη σωστή ένταση και ποσότητα κάθε προπονητική περίοδο.

Η παρακολούθηση της προπόνησης σας (μέσω ειδικών λογισμικών των ρολογιών ή smartphone) η οποία γίνεται καθημερινά και αναλύεται αμέσως, καθώς και η συνεχής επικοινωνία με τους αθλητές μας, είναι ένα από τα στοιχεία που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό.

Πετύχετε τους στόχους σας, είτε είναι απλά η βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, είτε η πρώτη συμμετοχή σας σε κάποιον αγώνα, ή η επίτευξη μιας υψηλής επίδοσης και ενός νέου ατομικού ρεκόρ, μεθοδικά και σίγουρα με την πλήρη καθοδήγηση του sciencetraining.gr

Η sciencetraining.gr καθοδηγεί  ένα μεγάλο αριθμό αθλητών σε όλη την Ελλάδα έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του αθλητικού κοινού και των αθλούμενων κυρίως για τις προσωποποιημένες υπηρεσίες της και τον σεβασμό στους αθλητές της. Πιστεύουμε και επενδύουμε πολύ στην σχέση αθλητή -προπονητή και στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ενός αθλητή μας ξεχωριστά. Με βασική μας αρχή ότι η ποιότητα της προπόνησης είναι πάντα καλλυτερη από την άσκοπη ποσότητα και ότι ο κάθε άνθρωπος έχει ξεχωριστές ανάγκες και απαιτείτε εξειδικευμένη προσέγγιση, έχουμε πετύχει σημαντικές διακρίσεις με τους αθλητές μας

Επίσης στον ιστότοπο σας παρέχουμε γνώση μέσω ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ τεκμηριωμένης αρθογραφίας χρησιμοποιώντας έρευνες που έχουν γίνει σε πανεπιστημιακό επίπεδο και είναι δημοσιευμένες σε επιστημονικά περιοδικά με αυστηρά κριτήρια. Έτσι θα κάνουμε μία προσπάθεια να αποσαφηνίσουμε ερωτήματα και διαφωνίες που προκύπτουν σε θέματα σχετικά με τον αθλητισμό και την άσκηση, με έγκυρο και εμπεριστατωμένο τρόπο, ώστε να σας παρέχουμε αξιόπιστη γνώση στα θέματα που σας απασχολούν και την αίσθηση σιγουριάς ότι αυτό που διαβάζετε δεν βασίζεται σε τυχαίες αναφορές.

 

Με εκτίμηση,

Άρης Γ. Μύρκος
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Τ.Ε.Φ.Α.Α., (Δ.Π.Θ.)
M.Sc. Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης - Φυσιολογία της άσκησης, (Δ.Π.Θ.)
Yποψήφιος Διδάκτωρ (Α.Π.Θ.)

 

 

   

  OK υπενθύμιση κωδικού μέλους
  OK
OK